Sony

Sony

SONY

DESIGN

Client: Sony Spain
Brand: Sony Center
Location: Spain
Objetive: To create a new “Sony Center” concept to be implemented in the Sony stores currently open in Spain

CHALLENGE

The challenge of the project was to create a new “Sony Center”, made for Sony Spain, in order to replace the old “Sony Gallery” throughout the Spanish territory.

ARCHIVEMENTS

The new Sony Center should be able to provide a flexible space, easily accessible to customers, where to interact directly with the product. Therefore indesign created an environment that breathes technology and innovation using original materials.

DESIGN HIGHLIGHTS

The model space is made up of a rectangular floor, which is divided into four very distinct areas: facade and display window, the shop, the living room and the storage area.

Of these, the most important intervention was performed in the sales area, where an effective perimetral modular element that displays a large range of accessories was conceived. The zone in the middle of the store is dedicated to a more playful use, where customers can touch and experience the products. A roof made of metal slats, from which hangs a refined lighting system, reinforces the image of this zone.

The most innovative item is the living room. It consists of a room where visitors can experiment with the newest Sony products.

UNIQUE PROJECT ELEMENT

Another important element of the project was the communication implemented in the windows. indesign created a messaging system framed in color codes that attracts attention and is eye-catching for the passerby.

FOLLOW